EPDM

EPDM is één van de materialen die we gebruiken voor het herstellen en dichten van platte daken. Het is een synthetisch rubber dat bestaat uit Ethyleen, Propyleen, Copolymeer en Dieen monomeer. In de volksmond wordt het ook wel dakrubber of dakleer genoemd. 

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan EPDM. Het is een elastisch en naadloos materiaal waardoor het risico op scheuren of barsten zéér miniem is. De kans op lekken is dus onwaarschijnlijk klein

Bovendien is EPDM een enorm sterk materiaal dat tot wel 50 jaar kan dienen, zelfs met een minimum aan onderhoud. Als er toch beschadigingen zijn is het materiaal eenvoudig te herstellen met zelfklevende folie. 

Een bijkomend voordeel is dat EPDM volledig recycleerbaar is.

Vaste partners

Om u te voorzien van de beste EPDM dakbedekkingsmaterialen werken we samen met onze vaste partners van Firestone, Master Systems en Resitrix. Eén voor één professionele en kwalitatieve merken. 

Herstellingen en renovaties

EPDM kan eenvoudig als tweede laag op bestaande dakbedekking worden aangebracht. Het is dus perfect materiaal om herstellingen of renovatiewerken te voltooien. 

EPDM de beste keuze? 


Samen bekijken we de huidige staat van uw dak én het beschikbaar budget. Op deze manier bepalen we of EPDM voor u de beste keuze is. 

Bent u geïnteresseerd in EPDM dakbedekking of hebt u vragen? 
We helpen u met plezier verder. 

WAAROM
EPDM?

MEER DIENSTEN